menu button
Български English Norway Germany
img1img3img6img5img4img2


image

Hvordan skal vi ta vare på våre tenner?Sunne tenner og sunt tannkjøtt er ikke en utvendig indikasjon av tannpleie. De er resultatet av varen, som vi tar på vår tannhelse. Det er likevel mange problemer som kan påvirke vår tannhelse, og derfor er det obligatorisk å ta forebyggende vare. Her er noen av Erma Dentals råd om å ta vare på tennene dine:Karies

Tennene er dekket med solid, ytre belegg som vi alle kjenner som emalje. Hver dag, samles tynn film av bakterier på dem som kalles dental plakk samles. Bakteriene produserer syrer i plakk, som kan begynne å svekke emaljens integriteten. I løpet av tida, kan syrer forårsake et hull i emaljen og danne et hulrom i tann. Tannbørsten kan hindre tennene fra råtnende, men når et hulrom er dannet, må en tannlege behandle det. Fyllingen deres kan være en lang og nervøs prosess.
Du kan beskytte tennene dine fra karies, hvis bruker en tannkrem med et bestemt antall av fluor. Hvis du er utsatt for en høyere risiko for dental karies (f.eks. hvis du opplever tørrhet i munnen på grunn av bestemte medikamenter du tar), kan det være nødvendig å bruke en mer intenst fluormettet tannkrem. Men antallet får ikke fastslås tilfeldig, og det er obligatorisk å besøke tannlegen. Undersøkelsen vil gi klarhet om tilstanden på tennene dine, og du vil bli informert om hvilken behandling er nødvendig for å håndtere problemet. Vid Erma Dental utfører våre spesialister undersøkelser med den mest moderne dentalteknologi.

Tannkjøttsykdommer

Tannkjøttsykdommer begynner når det er problemer under tannkjøttsranden og plakk begynner å vises der. Det er plakket som forårsaker infeksjoner som skader på tannkjøttet og benet som holder tennene ned. Noen ganger blir tannkjøttet på grunn av periodontitt lett mottakelig for skade og sannsynligheten blir enda større for at de begynner å blø. Diagnostisering av dette problemet, som kalles gingivitt er enkel, men du trenger fremdeles å gå til tannlegen.
En tannlege må også behandle mer alvorlige form av tannkjøttsykdommer, som kalles periodontitt. Hvis ikke behandlet, kan infeksjonen ødelegge benet og tilgrensende vevet som støtter den tenner. I løpet av tida, kan tennene trenge å bli fjernet.

For å unngå tannkjøttsykdommer, følg Erma Dentals råd:

- Vask tennene to ganger om dagen med tannkrem, hvis mulig - med myk børste.
- Tanntråd må brukes en gang daglig.
- Gå til tannlegen regelmessig for undersøkelse og rengjøring.
- Spis godt balansert mat og følg sesongens diett.
- Røyking øker risikoen for tannkjøttsykdommer! Bestem selv om du vil risikere helsa di unødvendig.

Rengjøring av tenner og tannkjøtt

Det finnes én riktig måte å pusse tennene og det anbefales å gjøre det hver dag:
- Børst tennene forsiktig på alle sidene med myk børste og tannkrem;
- Bruk små sirkulære bevegelser fram og tilbake;
- Ta deg tid til å børste nøye og forsiktig tannkjøttsranden;
- Hold munnen ren.
Bruk en elektrisk oppladbar tannbørste. I stor grad kan den skifte tannlegens arbeidet, nemlig på grunn av det enorme antall dens hode spinner og dermed blir det mye mer effektiv rengjøring.

For å ikke overdrive med vårt råd, inviterer vi deg rett bort å besøke oss i ett av våre kontorer i Golden Sands feriested eller i Varna.


Erma Dental vil gi deg det blendende smil som du alltid har drømt om.

 

Rengjøring av tenner


FAQ

Hvorfor velge tannbehandling i Bulgaria?

flere detaljer »
 

Hvor lang er den nødvendige tiden for tannbehandling?

flere detaljer »
 

Hva er keramiske kroner og broer?

flere detaljer »
 

Tannbleking i Bulgaria

flere detaljer »
 

Hva er skallfasetter?

flere detaljer »
 

Hva er bonding?

flere detaljer »
 

Fysioterapien i odontologien.

flere detaljer »
 

Ask your questionHotel Erma

Thomas cook

Ving

Spies

Suncharter Get FreeCoppyright 2011 | ErmaDental
All rigthts reserved
Web Design by alphavision