menu button
Български English Norway Germany
img1img5img3img6img2img4


Dental TurismeTannbehandling i utlandet. Tannturisme i Bulgaria

Dentalturismen eller den dentale turismen er en kombinasjon av ferie på et turiststed og gjennomføring av spesialiserte tannbehandlinger. Selv navnet antyder at fokuset her faller på behandlingen av tennene. I løpet av de siste årene har Bulgaria blitt ett mer attraktivt reisemål for denne typen av turismen, på grunn av dem høg kvalifiserte tannlegen, det avanserte utstyret, de moderne turistbasene, den utrolig naturlig skjønnheten, det varme været i løpet av sommeren og de lave priser for tanntjenester. Mange utlendinger klarer å dra nytte av mulighetene for tannturismen i Bulgaria ved å kombinere første-klasse tannbehandling og uforglemmelig ferie midt i den fantastiske naturen av landet.

Bulgaria har hatt et rykte for en flott turistmål blant turister fra hele verden i flere tiår. Svartehavskysten, den bulgarske sola, den endeløse sandstriper og det rike kulturelle og historiske arvet tiltrekker tilhengere av sommerfølelser fra hele verden. Palasser og kirker, ruiner av gamle festninger, fortid og nutid blander seg i vårt land for å minne deg på at det har vært bosetninger av impulsivt liv for hundrevis, selv tusenvis, av år. Bulgaria er et land med lange tradisjoner i utvikling av både sjø- og fjell turismen, og i de siste årene har landet utviklet moderne former av turisme, bl.a. kulturell turisme, balneal turisme, SPA og wellness turisme, sakral turisme (besøk av viktige religiøse steder) og sist men ikke minst, dental turisme.

Den bulgarske svartehavskysten er et foretrukket sted for resten av mange turister fra hele Europa. Det tilbyr perfekte forhold - gunstige klima, mange solfylte dager i sommersesongen, mange turiststeder som kan konkurrere seg med dem berømte europeiske feriestedene, og mange andre forutsetninger for en uforglemmelig tannferie i Bulgaria.
Det er viktig å merke seg at strendene er orientert i øst - en avhending bare noen få europeiske strender har. Den bulgarske svartehavskysten er svært mangfoldig og vakker med brede strender, dekkes med ren og fin sand og grunt vann langs kysten. Det er ingen store svingninger i temperaturen på luften og vannet, høy fuktighetsnivåer finnes ikke, og klimaet er skilles med lett og behagelig vind. Fra mai til oktober varierer temperaturen vanligvis mellom +20º C og +33 ºC, og temperaturen på vannet blir fortsatt om +22 ºC.

Hvorfor bør du stole Erma Dental?

Det er ikke nok bare å søke etter en tannlege i Bulgaria, odontologiske implantater og plassering av kroner eller tennerbleking. Ved Erma Dental er våre spesialister høyt kvalifisert og de utfører tanntjenestene raskt, profesjonelt og ved ekstremt lave priser i sammenligning med andre land i Europa. Vår tannlegekontorer er plassert i den sentrale del av byen Varna og feriekomplekset Golden Sands, som forenkler våre pasienter, og det er ikke nødvendig for dem å reise langt og å miste verdifull tid fra ferien sin på grunn av tannbehandlingene. Hver tannlege bruker nye og moderne utstyr og møbler som samsvarer med den siste medisinske kravene i Bulgaria, Europa og USA. Alle materialer og produkter som vi arbeider med er anerkjent og sterkt anbefalt av tannspesialister rundt om i verden. Med oss finnes det ingen språkproblemer, så kan du kommunisere fritt på forskjellige språk. Samtaler mellom tannlegen og pasienten i engelsk, norsk, russisk eller tysk kan ofte bli hørt i ett av våre to kontorer. I løpet av de siste årene har vi hatt en økt interesse og besøk av turister fra ulike nasjonaliteter - Norge, Sverige, Danmark, England, Russland, Tyskland og nesten alle landene i EU, som fremdeles er fascinert av de profesjonelle omsorg og holder tilbake til oss igjen med glede. Dette er et resultat av vår langsiktige vennskap med lagene av turistselskapene Thomas Cook Scandinavia og deres representanter fra Ving Norge, Ving Sverige og Spies Danmark, som er fascinert av vår vennlige og profesjonelle holdning til deres gjester som besøker Bulgaria.

Golden Sands og Varna - det perfekte reisemålet for tannturisme i Bulgaria!

Golden Sands og Varna er flotte steder hvor du kan tilbringe en utrolig tannferie på den bulgarske svartehavskysten.

ferie i varna bulgariaByen Varna ligger i bukten av Varna ca. 470 km øst for Bulgarias hovedstaden - Sofia. Varna er den største byen på den bulgarske svartehavskysten, og også kjent som havetshovedstaden i landet. Det ligger ellipseformet i bukten og følger deres kurver og bakker. Byen er et stort kulturelt og turistsenter, og bevis på dette er valget av Varna for Europeisk ungdomshovedstad i 2017. Mange minner og rester av den historiske og kulturelle arv kan ses selv i dag i mange museer, som er spredt over hele byen. De mest populære blant dem er det Arkeologiske museet, det Maritime Museum, og det Naturvitenskaplige Museum. Byen tilbyr et enestående utvalg av muligheter og steder for hvila, underholdning og shopping. En av favorittsttraksjonene for både gjester og barn fra Varna er Delfinariet. Det holder regelmessige delfinshows, som vil forlate minner for livet. Varna tilbyr også alle typene av transport. Den raskeste måten å komme til byen er med fly. Varna flyplass fungerer gjennom hele året og mer enn 55 nasjonale og internasjonale flyselskap drar nytte av dens tjenester, ved at de tilby regelmessige samt charterreiser.

ferie i bulgaria golden sandsGolden Sands er ett av de vakreste feriesteder på den bulgarske svartehavskysten. Det ligger i en pittoresk og økologisk ren bukt i den nordlige delen av svartehavskysten, bare 13km bort fra byen Varna. Den romslige strand med fin, gylden sand, den friske sjøluften og den grunne havbunnen er reserverte tegn på dette fantastiske stedet. Alt er tatt vare på her - både komplett gjenskaping og følelsesmessige opplevelser. Feriestedet tilbyr et komplett utvalg av sommerunderholdninger. Beach Volleyball, jet-kjøring, motorbåtturer, fallskjermhopping, ekstreme erfaringer med oppblåsbare og vannseverdigheter. Lengden på stranden i turiststedet er 3,5 km, som på steder når 100 m i bredde og er kjent som en av de beste sandstrendene i Europa. Det finnes mange hoteller i Golden Sands, bygde av europeiske standarder og de tilbyr alle typer utstyr - for rekreasjon og for ulike typer avunderholdning. Hotellene gir stedet et pittoresk arkitektonisk bilde. Nattelivet er like aktiv som det er i dag. Det er underholdnings- og fornøyelsesalternativer for ferierende i alle aldrene - fra luksuriøse og moderne barer, puber og klubber, over store kasinoer til attraktiv utendørs diskotek på stranden. Alt er utsatt for at turistene utlever en hyggelig og uforglemmelig ferie. Kombinasjonen av alle disse tingene gjør Golden Sands et av de mest velegnete stedene for tannturisme.

hotell erma golden sandsHvis du velger å bestille din ferie i Golden Sands, anbefaler vi deg å dra nytte av de fantastiske forholdene hos Erma Hotel. I dette hotellet finner du alle fasiliteter som vil predisponere deg å ha en fullstendig hvile og skaffe deg noen uforglemmelige minner. Hotellet ligger i den sentrale delen av feriestedet, i umiddelbar nærhet av stranden. Gjestene kan nyte oppholdet, ved å dra nytte av de to svømmebassengene på hotellet, med barer rundt dem, en sofistikert restaurant med terrasse og utsikt til havet, Sky bar og lobby bar, og den gjestfrie og hyggelige personalen bidrar til god stemning på alle stedene i komplekset. For familier med barn tilbyr hotellet fantastiske steder å spille med mange spennende og underholdende spill.
 
 
 
 
Priser og booking
 


Vår tannlegekontor ligger midt i hotellet. Du kan også bruke vårt nettsted for å bestille rom eller leilighet på Erma Hotel, til å se på muligheter for din fritid og å få verdifulle råd for ditt opphold i Bulgaria. Hvis, likevel, du bestemmer deg for å velge et annet hotell i Golden Sands, Albena, Kranevo eller et annet sted, er dette ikke hinder for å besøke vårt tannlegekontor. Hvis du har et problem og ikke kan finne oss, kontakt oss eller spør i resepsjonen av Erma Hotel om tannlegekontoret. Vi er klare til å støtte deg under hele ditt opphold i Bulgaria, ikke bare med din tannhelsetjenester, men også med verdifulle tips og triks om alt du trenger for å føle deg mer komfortabel og i utmerket humør.

Hvis du leter etter en mulighet for tannbehandlinger utlandet (utenfor landet ditt) og du vil kombinere det med dem hyggelige øyeblikk av en sommerferie, ønsker vi deg velkommen som vår pasient. Aldri før har Svartehavet vært gjestfriere og du har den unike muligheten til å ta vare på tennene dine, mens du også nyter havet.

Kontakt oss nå (via telefon, via e-post eller via kontaktskjemaet på vår hjemmeside) og vi vil hjelpe deg med å organisere dental ferie.

 
Sammen har vi et felles mål - din unike smil!
 

FAQ

Hvorfor velge tannbehandling i Bulgaria?

flere detaljer »
 

Hvor lang er den nødvendige tiden for tannbehandling?

flere detaljer »
 

Hva er keramiske kroner og broer?

flere detaljer »
 

Tannbleking i Bulgaria

flere detaljer »
 

Hva er skallfasetter?

flere detaljer »
 

Hva er bonding?

flere detaljer »
 

Fysioterapien i odontologien.

flere detaljer »
 

Ask your questionHotel Erma

Thomas cook

Ving

Spies

Suncharter Get FreeCoppyright 2011 | ErmaDental
All rigthts reserved
Web Design by alphavision