menu button
Български English Norway Germany
img5img6img3img2img1img4


Om ossVelkommen til Erma Dental. Det er vår glede å ønske deg velkommen som gjest og klient på våre tannlegekontorer både i Varna og i feriestedet Golden Sands. Vårt team har dedisert seg til å føre til å ta vare om tannhelsa di, med moderne metoder for tannbehandling av høy kvalitet. Sunne tenner er en ekstremt viktig faktor for vår generell tilstand. De er mye mer enn den vakre smilen fordi de kan vise vår selvtillit, vår levende tone og er enda en indikasjon på den generelle kvaliteten på livet. Vår holdning mot tennene viser også hvordan vi ser på helsa. Derfor skal alle ta sikte på å hindre reduksjon av sin tannhygiene.

tannlege galin petrovErma Dental er din løsning av dine tannproblemer. Vi tror også at tennenes tilstanden er et speil på hvordan vi føler oss. Dermed arbeider vi mot å skape et bilde som er både positivt og vakkert. Tannbehandlingen er allerede ikke bare styrking av syke og skadede tenner, men den tilbringer også til munnens estetikk. Vi anvender moderne tannbehandlings- og estetikkteknologi og vi vil gjerne hjelpe deg med den høye kvaliteten av våre spesialiserte tanntjenester i feltet av de ortopediske, terapeutiske og estetiske tannbehandling.

 
Vårt team består av Dr. Stoyan Petrov, Dr. Galin Petrov og deres assistenter.

Dr. Stoyan G. Petrov studerte på University of Dental Medicine i Plovdiv, Bulgaria i 1979. I de følgende årene spesialiserte han seg i retninger av ortopedisk, terapeutisk og barn tannbehandling og i 1984 mottok han den nødvendige kvalifikasjoner i Sofia. I 1987 ble han spesialist i kirurgisk tannbehandling. Fra 1979 til 2000 arbeidet Dr. Stoyan Petrov turiststedet Albena, og siden 2000 har han arbeidet på Golden Sands i Erma Hotel, og i turiststedet Kranevo.
Dr. Galin St. Petrov er utdannet ved University og Dental Medicine i Sofia, der han ble uteksaminert i 2001. Deretter begynte han å jobbe ved komplekset Erma Hotel i Golden Sands, og i byen Varna. Han spesialiserer seg i ortopedisk, terapeutisk og estetisk tannbehandling.
 
For å kunne reagere på våre kundenes behov så gott vi kan, har vi lagt tannlegekontorene våre både i Varna og på Erma Hotel i Golden Sands. Vi har bygget vårt merke for to tiår nå, og i løpet av denne tida har vi hjulpet hundrevis av pasienter med å forbedre sine tilstand og for å skaffe seg den nødvendige selvtillit. Det imøtekommende holdning til hver pasient og våre profesjonelle erfaringer vinner ikke bare over fornøyde kunder, men de har også opprettet riktige venner av Erma Dental. Mange av våre pasienter har kommet tilbake til oss for å behandle sine tenner, for bleking eller for plassering av nye implantater. Til muligheten for å treffe dem igjen gleder vi oss.

Det er mulig ikke bare for bbillig tannbleking i utlandetulgarere for å bruke tjenestene av en tannlege i Bulgaria, men også for utenlandske gjester. Forholdene i Bulgaria er svært egnet for transformasjonen av landet til et av de beste reisemål for tannturismen. Derfor arbeider vi svært vellykket med turister fra ulike nasjonaliteter, men de fleste av våre pasienter kommer fra de skandinaviske landene - Norge, Danmark og Sverige. Bulgaria er attraktiv med sin vakker natur og dem solfylte strender, så hvorfor ikke kombinere ferien med et besøk til våre kontorer? Din spennende opphold i vårt vakre land kan være ikke bare morsom, men også svært nyttig. Hvis du har spørsmål om språkbarrieren, da kan disse bekymringene lett bli sluppet ved oss. Vårt team snakker forskjellige språk på høyere nivåer. Ved Erma Dental vil du kunne kommunisere fritt på engelsk, tysk, russisk og norsk.

Vi er klare til å tilby deg ikke bare profesjonelle tannbehandling, men også nyttig informasjon og råd om boligen din i Bulgaria, hvordan du kan organisere ferien din og bestille ditt rom på en av de beste hotellene (Erma Hotel) i turiststedet Golden Sands. Du kan se på gratis datoer og reservere ferien din, og du kan sikre deg fredelige prosedyrer uten å reise langt for å besøke oss på tannlegekontorene våre. Foruten, den forlokkende sjøen er bare noen få meter bort.

Hvis du likevel velger å bo på et annet sted eller by i nærheten av Varna eller Golden Sands, er klare til å støtte deg med gratis transport for ditt besøk til våre kontorer.

Hvis du trenger en tannlege i Bulgaria eller råd på ditt besøk til Bulgaria, ikke nøl med å kontakte oss!
 
Vi forventer deg!
 

Erma Dental vil pleie smilen du alltid har drømt om!

 

FAQ

Hvorfor velge tannbehandling i Bulgaria?

flere detaljer »
 

Hvor lang er den nødvendige tiden for tannbehandling?

flere detaljer »
 

Hva er keramiske kroner og broer?

flere detaljer »
 

Tannbleking i Bulgaria

flere detaljer »
 

Hva er skallfasetter?

flere detaljer »
 

Hva er bonding?

flere detaljer »
 

Fysioterapien i odontologien.

flere detaljer »
 

Ask your questionHotel Erma

Thomas cook

Ving

Spies

Suncharter Get FreeCoppyright 2011 | ErmaDental
All rigthts reserved
Web Design by alphavision