menu button
Български English Norway Germany
img6img4img5img3img1img2


FAQ


Hvorfor velge tannbehandling i Bulgaria?

Tannhelsetjenestene i Bulgaria er på Europeisk nivå. Det brukes moderne utstyr og høykvalitets materialer, levert av noen av verdens største produsenter. Tannlegene har de nødvendige kvalifikasjoner for yrket og pasientene får kvalitetssertifikater. Tjenestene oppfyller de høyeste medisinske standarder for kvalitet mens prisene er meget gunstige.


Hvor lang er den nødvendige tiden for tannbehandling?

Lengden på nødvendig behandlingstid er individuell, og avhenger av behandlingsplanen. Skifte av fyllinger og tannbleking utføres i ett besøk hos tannlegen. Produkter, nødvendige for protetisk tannbehandling som skallfasetter, kroner, broer og proteser lages i løpet av 7 til 14 arbeidsdager. Таnnklinikken har et laboratorie, som sysselsetter fem tannteknikkere.


Hva er keramiske kroner og broer?

Moderne keramiske konstruksjoner er standard behandling innen estetisk tannbehandling. Det er ingen forskjell mellom slike og pasientens egne tenner.De nødvendige besøk hos tannlegen er hovedsakelig to. I det første besøket slipes tennene og forberedes.Videre ,tar vi avtrykk, etterfulgt av påsetting av midlertidige tenner. Det blir så bestemt farge, form og individuelle særegenheter. Etter ferdig utarbeidelse på laboratoriet blir de sementert på plass.Med disse kronene blir alle eventuelle tilfeller av brudd i form og forandring i farge av tennene løst.Disse er ekstremt sterkte og varige- minst 15 år. Den nødvendige utarbeidelsestiden er fra 7 til 14 dager.


Tannbleking i Bulgaria

Med tiden blir tennenes farge forandret. Før tannblekingsprosedyren blir tennene rengjort. Tannsten og plakk fjernes og tennene poleres. Disse prosedyrene er en uunnværlig del av de profylaktikske tiltakene.
Vi tilbyr profesjonell bleking med Zoom system som utføres i løpet av et besøk hos tannlegen som varer ca.1 time. Zooms kraftige UV-stråler gir rask og effektiv bleking.Tennene blir ca 4-5 toner lysere etter Vita-skalaen. Prosedyren hverken forandrer eller ødelegger tennenes struktur. Den gjør tennene hvitere og får de til å skinne. Effekten er langvarig, ca 2 til 3 år.


Hva er skallfasetter?

De keramiske fasettene er blant de mest moderne estetiske konstruksjonene.De er laget av materialer som er helt ufarlige for kroppen.Det er nødvendig å slipe kun tannens overflate. De nødvendige besøk hos tannlegen er kun to. I løpet av det første, slipes tannen og det blir tatt nøyaktig silikon avtrykk .Etter ferdig utarbeidelse på laboratoriet blir de sementert på plass. Fasettene er ikke mulig å bruke i alle tilfeller- prosedyren velges kun etter grundig anamnese for hver enkel pasient, utført av tannlegen.


Hva er bonding?

Bondingen er type fasett, laget av keramikk eller коmpositt , bygget opp direkte eller indirekte i et laboratorie. Som bonding regnes også kosmetiske koreksjoner av fortennene. Porselenet påsettes lagvis og formes av tannlegen.Dette gjøres i ett besøk. På denne måten blir ødelagte tenner eller deler av de oppbygd, avstand mellom tennene reguleres,uregelmessige former blir forbedret og misfarging fjernes. Bonding er en kosmetisk prosedyre med varighet opp til ca 10 år.Prosedyren er tidsmessig enn den nødvendige for utarbeidelse av kroner og skallfasetter.


Fysioterapien i odontologien.

Fysioterapien hjelper også innen odontologi.Vi bruker den i behandling av alvorlige kroniske sykdommer i tennene, ved sykdommer i periodontium og i bløtvevet samt innen forebyggende tannhelse. Behandlingen gir meget gode resultater. Tannklinikken eier et mangfoldig utvalg av fysioterapeutrisk utstyr, f.eks. Apex lokator-maskin, intraoral kamera, tannlege laser og andre.FAQ

Hvorfor velge tannbehandling i Bulgaria?

flere detaljer »
 

Hvor lang er den nødvendige tiden for tannbehandling?

flere detaljer »
 

Hva er keramiske kroner og broer?

flere detaljer »
 

Tannbleking i Bulgaria

flere detaljer »
 

Hva er skallfasetter?

flere detaljer »
 

Hva er bonding?

flere detaljer »
 

Fysioterapien i odontologien.

flere detaljer »
 

Ask your questionHotel Erma

Thomas cook

Ving

Spies

Suncharter Get FreeCoppyright 2011 | ErmaDental
All rigthts reserved
Web Design by alphavision