menu button
Български English Norway Germany
img5img2img3img4img6img1


image

Hvordan du kan dra nytte av tannturismen i BulgariaMange av oss utsetter våre besøk til tannlegen. Årsakene til dette er både alvorlige og naive, for eksempel "frykt for lyden maskinen gjør". Ærlig talt, en av de viktigste faktorene er prisen. Kostnaden for tannbehandlinger i Norge er ikke så lave og til tross for den høye kvaliteten og det profesjonaliteten av tannlegene, søker pasientene ofte mer moderate alternativer i utlandet. Det er faktisk ikke noe dårlig om faktumet, enda det motsatte - det allerede finns alternativer å passe din sommerferie på et solrikt sted med gode tilbud for behandling av dine problematiske tenner. Her er fire grunner på hvorfor du bør bli dental turist:

1) Du sparer kostnader, men holder samme kvalitet på tjenestene

Kvaliteten på tjenestene og profesjonaliteten av tannleger og spesialister i slike land som Bulgaria konkurrerer med ledende europeiske praksiser. Tannlegene her tilbyr tjenester av høyeste kvalitet, men med mer fordelaktige priser. Hvis du velger behandling i et land på Balkan, kan vi garantere at du kan tålmodig tilbringe en uforglemmelig ferie ved den vakre svartehavskysten til et mindre beløp.

2) Din tannbehandling vil være intensiv og uten å dra-på

Du kan redde deg selv utsettelser på behandlingen av dine problematiske tenner. Hvis du bestemmer deg på noen av våre forslag, vil vi bruke ferien din på den effektiveste måte uten at du av mister gleden av din sommerferie. Du kan være sikker - den bulgarske naturens skjønnheten vil imponere deg, presis som kvaliteten av tannbehandlingene vil vi gi deg på Erma Dental.

3) Vi kan organisere din sommerferie i Bulgaria

Vi vet at ferien organiseringen din er avgjørende for ditt valg av tannlegen og destinasjon. En del av behandlingspakkene ved vårt tannlegekontor inkluderer innkvartering av våre klienter, planleggingen av ferien deres, samt mange hyggelige overraskelser. Kontakt oss og bestill din tannferie.

4) Gratis først undersøkelse og priser uten ekstra kostnader

Før du bestemmer deg for å dra nytte av tannbehandlinger i Bulgaria, kan du ha en gratis konsultasjon med en av våre spesialister. Du kan få fullstendig informasjon om våre tjenester, dine behov, og prosessen for tannbehandlingene, priser og videre


FAQ

Hvorfor velge tannbehandling i Bulgaria?

flere detaljer »
 

Hvor lang er den nødvendige tiden for tannbehandling?

flere detaljer »
 

Hva er keramiske kroner og broer?

flere detaljer »
 

Tannbleking i Bulgaria

flere detaljer »
 

Hva er skallfasetter?

flere detaljer »
 

Hva er bonding?

flere detaljer »
 

Fysioterapien i odontologien.

flere detaljer »
 

Ask your questionHotel Erma

Thomas cook

Ving

Spies

Suncharter Get FreeCoppyright 2011 | ErmaDental
All rigthts reserved
Web Design by alphavision